Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor'un Başkanı Ünal Uzun'un sezonun ilk yarısını değerlendirdi.
İlk yarıyı 22 puanla kapattıklarını belirten Başkanı Uzun, iyi bir ilk yarı geçirdiklerine dikkat çekerek, "Sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Bu hedefimizden henüz kopmuş değiliz. Sezonun ilk yarısını iyi bir yerde bitirdik. Sezon başlamadan önce takımımızın eksik olan bölgelerine 5 futbolcu transfer etmiştik. Çaycumalı genç futbolcularımız kısa sürede bu futbolcularımıza adapte oldular.
Lige Antrenör Resul Kumaş ile başlamıştık. Takımımızın kendi sahasında aldığı 3 mağlubiyet nedeniyle yönetimimizin aldığı kararla Resul Kumaş'a teşekkür ederek ilişiğimizi kestik. Sezon başında bizle beraber olan Serkan Bankoğlu ile anlaşarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Başkan Uzun, sezonun ikinci yarısına sürpriz yeni transferler de yapacaklarına değinerek, "Çaycumaspor'u daha iyi yerlere getirebilmek için verdiğimiz mücadelede takımımızda eksik olan bölgelere hocamızın doğrultusunda ara transferler yapacağız. Çaycumalı futbolseverleri yeniden Çaycumaspor ile barıştıracağız. Bunu elde edebilmek için başarıyı sağlamak zorundayız" dedi. Başkan Uzun, Çaycumasporlu futbolcuların devre arası nedeniyle bir hafta izinli olduklarını belirterek, 20 Aralık 2010 tarihinden itibaren ikinci yarı için çalışmalara kendi tesislerinde başlayacaklarını söyledi.