Kilimli Belediyespor Yaz Basketbol Kursu çalışmalarına başladı. Kilimli İsmail Hakkı Güngör Spor Salonu'nda haftanın 3 günü devam edecek Yaz Basketbol Kursu'nda öğrenciler basketbolun temel kurallarını öğreniyorlar.
Kilimli Belediyespor Basketbol Takımları Antrenörü Süleyman Nasip, Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kursta yetenekli öğrencileri altyapıya kazandıracaklarını söyledi.
Antrenör Nasip, "Çalışmalarımıza 25 öğrencimiz iştirak ediyor. Haftanın 3 günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü idmanlarımızı yapacağız. İdmanlarımız neşeli bir şekilde geçiyor. Çocuklar gerçekten çok istekli, basketbolu seviyorlar. Çalışmalarımız gayet güzel şekilde başladı ve devam edecek. Yetenekli olan öğrencilerimizi Kilimli Belediyespor'un altyapısına kazandıracağız. Genç takımdan büyük erkeklere ve üniversiteye giden öğrencilerimiz var. Altyapıdan üst gruba çıkan sporcularımız var ve sürekli altyapıdan öğrenci lazım bize.
Altyapıdan öğrencileri alıp basketbol sporuna kazandırmak istiyoruz. Kursumuz Eylül sonuna kadar, yani okullar açılıncaya kadar devam edecek.
Bize destek veren Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu'na ve aynı zamanda Bele-diye Başkanımız Sayın Seçkin Özdemir'e çok teşekkür ediyorum. Desteklerini bizden esirgemiyorlar, sağ olsunlar" dedi.