Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, katıldıkları bütün branşlarda şampiyon olan Ereğlisporlu genç basketçileri kutladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, katıldıkları bütün branşlarda şampiyon olan Ereğlisporlu genç basketçilerle yemekte bir araya geldi.
Bünyesinde spor branşlarını çeşitlendiren ve bu hedefte çalışmalarını sürdüren Ereğlispor'da yeni kurulan Küçük, Yıldız, Genç Bayanlar ile Küçük erkek basketbol kategorilerinde yenilmeden Zonguldak şampiyonu olan basketçiler ve teknik heyetiyle Ereğlispor yönetim kurulunun da katıldığı bir yemekte kutladı.
Kdz.Ereğli Belediye başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, basketçileri elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak Zaman zaman sizin maçlarınıza da geldim.
Elde ettiğiniz bu üstün başarıdan dolayı sizi, teknik heyeti ve sizi spora teşvik eden ailelerinizi kutluyorum. Sizlerle gurur duyduk. Başarılarınızın devamını diliyorum. Desteğimiz bundan sonra da devam edecek dedi.