Zonguldak'ın merkeze bağlı Kozlu beldesi, Dağköy köyünde düzenlenen Kozlu Yağlı Güreşleri ve Dağköy Yayla Şenlikleri'nde, Kırkpınar 2006 Başvehlivanı Osman Aynur başpehlivan oldu.
Tertip Komitesi Başkanlığını Ankara Yenimahalle Eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın yaptığı ve Kozlu Belediyesi'nin desteğiyle 12 boyda düzenlenen yağlı güreş organizasyonuna 157 güreşçi katıldı. Güreşlerde 210 bin lira ödeyen iş adamı Tuncay Ka-rakuş, yeniden güreş ağalığını hak etti.
Müsabakalarda birincilikleri Minik 1'de Ahmet Faruk, Minik 2'de Kadir Kork, Teşvik 1'de Alparslan Tekmek, Tozkoparan'da Hüseyin Dağlıoğlu, Ayak'ta Rıdvan Kaya, Deste 1'de Oğuzhan Pekmen, Deste 2'de Abdullah Karagöz, Küçük Orta Kü çük'te Mustafa Çelik, Küçük Orta Büyük'te İsmet Açıkgöz, Büyük Orta'da Faruk Koca, Başaltı'nda da Ahmet Arıcı elde etti.  Yarı finalde Kırkpınar 2011 Başpehlivanı Ali Gürbüz ile karşılaşan Kırkpınar 2006 Başpehlivanı Osman Aynur, rakibine üstünlük sağladı. Aynur, daha sonra Hüseyin Şahinalp'ı da yenerek başpehlivan oldu. Başpehlivan Osman Aynur'a, altın kispet, madalya ve kupa hediye edildi.
Güreşlerde hakem heyeti tarafından en teknik güreşçi Murat Hikmet, en centilmen güreşçi Mustafa Arslan, en peşrev güreşçi de Şükran Kazan seçildi. Vatandaşlar arasından seçilen en iyi 3 izleyiciye de çeşitli ödüller takdim edildi.