Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Dernek hizmet binasında gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen genel kurulda yeni yönetim Ahmet Çınarer, Metin Akman, Alp Demir Zorlu, Eylem Ertuğrul, Ferhat Çerçioğlu, Didem Erdem, Tan Okay, Erdinç Ersoy, Vedat İşler’den oluştu.

Denetleme Kurulu’na Naci Gökhan Turan, Sezai Çimenoğlu, Ali Rıza Aydınlık, Disiplin Kuruluna Mesut Avcı, Aydın Gültekin, Mustafa Gür seçildi.

Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman, kongrenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, yönetimin büyük bir özveri ortaya koyarak bölgede yelkencilik sporunun ilerlemesine katkı sağlamaya çalıştığını söyledi.

Önceki yöneticilere gösterdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür eden Akman, “Yeni yönetici arkadaşlarımız ile çıtayı daha yukarılara taşımak gayretinde olacağız. Bu anlamda Yelken İhtisas Kulübü olarak Batı Karadeniz Bölgesinde ilk kez su altı sporlarına önem vermek için çalışma başlatacağız. Su altı sporları bu bölgede yeterince değerlendirilmiyor önceliğimiz bu olacaktır. Kulüp olarak gençlerimizin önünü açmak onları su sporlarına sevdirmek adına dün olduğu gibi yarın da sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz. Bir kez daha kulübümüze destek sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.