Karadeniz Ereğli'de bayanlara yönelik ücretsiz Step-Aerobic kursu açıldı.
Ereğli Halk Eğitim Merkezi tarafından yaklaşık 1 ay önce açılan ve 2 ay sürmesi hedeflenen Step-Aerobic kursuna bayanların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün salon tahsis ettiği, Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin de malzeme desteğinde bulunduğu kursların gelen talep doğrultusunda sürmesi hedefleniyor.
Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Şahin, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamasında bayanlardan gelen talep doğrultusunda Step-Aerobic kursu açıldığını ve kursların yaklaşık 2 ay daha sürmesinin beklendiğini söyledi.
Şahin yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Bayanlarımızdan Step-Aerobic kursu açılmasına yönelik talepler geldi. Bu taleplerin ardından kurs hocasını belirledik ve kursun açıldığını açıkladık. Yaklaşık 40 bayan bu kurslara gelerek kayıt oldu. Çalışmalar belirlenen program dahilinde devam etmekte.
Ereğli'de ilk kez böyle bir kurs ücretsiz olarak açılıyor. Bayanların da gösterdiği yoğun ilgiden memnunuz. Halk Eğitim Merkezimize vatandaşlarımız müracaat eder istenilen branşta hoca bulduğumuzda kursları açıyoruz.
Sağlık İçin Spor sloganıyla kursa katıldıklarını belirten kursiyerler, bu kurs sayesinde çalışma ortamında daha verimli olduklarını ve aktivitelere katılımlarının da arttığını belirtiyorlar.
Sağlıklı yaşamın ve spor yapmanın sadece zayıflamaktan ibaret olmadığını vurgulayan kursiyerler, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için spor yapmanın ilk kural olduğuna dikkat çekerek; Karadeniz Ereğli Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu bu spor kursuna olan memnuniyetlerini dile getiriyorlar.
Kurs, her kesimden katılan bayan kursiyerlerin ilgisini ve takdirini toplayarak devam ediyor.