Sezon başından bu yana bir türlü alt sıralardan kurtulamayan Kilimli Belediyespor  kendi sahasında oynadığı  ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan  Kartepe Suadiye maçının şokunu yaşarken Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına başladı. "Kazanmaları gereken bir maçtan bazı nedenlerden dolayı berabere ayrılmaz zorunda kaldıklarını söyleyen Kilimli Belediyespor Antrenörü Selahattin  Bayar , sakat ve cezalılardan dert yandı.
Mutlak kazanmaları gereken Kartepe Suadiye maçından 1 puanla ayrılan Kilimli Belediyespor'da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken  Antrenör Selahattin Bayar, "Hiç  hesapta olmayan iki  puan kaybettik. "dedi. Kaybedilen her puan ya da maçtan sonra olduğu gibi, " Sakat oyucularımızın çokluğu cezalı iki tane oyuncumuzun olmayışı maçta bizi sıkıntıya soktu." açıklamasını yineleyen Bayar, " Kadromuzun yetersiz olmasından dolayı beraberlik kaçınılmaz  oldu." dedi.  
Bu maçın artık  geride kaldığını söyleyen Bayar, " Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına başladık. Bizim için zor bir maç olacak. Centilmence bir maç olsun."şeklinde konuştu.