Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez Bayat Köyünde incelemelerde bulundu.

Karadeniz Ereğli 1. Amatör kümede mücadele eden Bayatspor yönetim kurulunun özel davetlisi olarak Bayat Köyünde incelemelerde bulunan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz köyde bulunan çim sahanın bakım ve onarımının yapılarak idman yapılabilir bir saha haline getirerek soyunma odalarının kazandırılması hususunda çalışmalara başlayabileceklerini belirtti.

Bayatspor Kulübünü önceki Başkan Recep Civelek’ten devir aldıktan sonra tesisleşme alanında projeler üreterek gerekli kurumlar ile çalışmalar yürütmeye öncelik veren Bayatspor’un yeni başkanı Tahsin Eroğlu konu ile ilgili şunları söyledi:

‘Bayatspor Yönetim Kurulu olarak sporcularımız ile yaşanabilir bir alanın yanında spor yapılan bir alanın eksikliğini köyümüzde hissediyorduk. Köyümüz 8 tane köyün merkezidir. Yalı boyu olarak adlandırdığımız bu köylerimizin zamanında faydalandığı ve şu an atıl durumda olan futbol sahamızın idman yapılabilir bir hale getirilerek soyunma odası kazandırmak istedik. Bu çalışmalarımızın resmiyet kazanması ve faaliyeti geçilmesi için İl Müdürümüz Uğur Akdeniz beyefendi ve İlçe Spor Müdürümüz Haydar Üzülmez’i köyümüzün muhtarı ile ihtiyar heyetimizle beraber ağırlamak ve çalışmaları yerinde incelemesini istedik. 2. Başkanımız Özay Efe ve diğer yöneticilerimiz ile birlikte spora hizmeti sadece Beyçayırı’nda değil köyümüzde de yapmak istediğimizi müdürümüze belirttik.’

Bayat köyünde yaptığı incelemeler sonucunda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz gereken çalışmaların yapılabileceğini belirterek şunları söyledi:

‘Bayatspor yönetim kurulunun nazik daveti için teşekkür ederim. Belirtilen alandaki saha gerçek çime uygundur. Üzerinde yapılacak çalışmalar sonrasında buradaki yöre halkına çok güzel bir futbol sahası kazandırmış olacağımıza inanıyorum. Bu tarz girişken yöneticilerin varlığı sporun gelişmesinde büyük bir rol oynamaktadır. İnşallah devletimizin de onayı ile bu sahayı en kısa sürede tamamlayacağız.’

Gerçekleşen ziyarette Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez’in yanı sıra Bayat Köyü Muhtarı Ahmet Eyrilmez, Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman, Bayatspor Yönetim Kurulu, Bayat Köyü İhtiyar Heyeti de yer aldı.

Saha ziyaretinin ardından Bayat Köyü Orta Okulu’nu da ziyaret eden Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez okul bahçesinde top oynayan çocuklarla fotoğraf çektirdi.