Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz gün ara transfer dönemine hareketli başlayarak, 2 flaş transfere imza atmıştı. Uzun süredir görüştüğü ve yakından takip ettiği Kozluspor'un 23 yaşındaki yıldız oyuncusu Fatih Deniz ve 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Ferhat Samancı ile her konuda anlaşan kırmızı-lacivertli takım, bu iki oyuncuya 2 Ocak 2012 tarihinde başlayacak 2'nci amatör oyuncu transfer döneminde resmen kırmızı-lacivertli renklere bağlayacak imzayı attıracak. Koz-luspor'dan Zonguldak Kömürspor'a transfer olan 2 oyuncu, büyük bir camiaya geldiklerinin farkında olduklarını, beklentilerin yüksek olduğunu ve bu beklentileri en kısa zamanda karşılayacakları ifadelerini kullandılar.
DENİZ; KÖMÜRSPOR
İÇİN TER DÖKECEĞİM
Kozluspor'da oynadığı sürede taraflı tarafsız herkesin futboluyla beğenisini kazandığı 23 yaşındaki Fatih Deniz, artık Zonguldak Kömürspor için ter dökeceğini belirtti. Sözlerine transferinde yardımcı olduğu için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ederek başlayan Fatih Deniz, şunları söyledi;
Hedefi olan bir kulüpten, bir diğer hedefi olan bir kulübe geldim. Kozluspor'un bana bu zamana kadar gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra Zonguldak Kömürspor için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. Burada olmaktan mutluyum dedi.
Öte yandan, kendisi için sosyal paylaşım sitelerinde yazılan yazılara içerlenen Fatih Deniz, Camianın büyüklüğünün farkındayım. Buraya başarılı olmaya geldim. İnşallah Zonguldak Kömürspor taraftarları tarafından iyi bir şekilde karşılanırız. Bazı kesimlerden tepkiler olduğunu biliyorum. Ben çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım ifadesini kullandı.
SAMANCI; AYNI
DUYGULARI YAŞIYORUM
2010-2011 sezonunda kırmızı-lacivertli formayı giydiğini hatırlatan Ferhat Samancı da, tekrar aynı duyguları yaşadığını belirterek, Yeniden burada olduğum için mutluyum. Beklentiler çok büyük olduğu için zorluklar olacaktır. Büyük bir camiada yer almanın zorluklarının da farkındayım. Bunun üstesinde geleceğim. Bunları takım olarak başaracağız dedi.