İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Hollanda kampında yer alan Zonguldaklı genç yetenek Enver Cenk Şahin, hazırlık maçlarında gollerine devam ediyor. 1-0 kazanılan Vitesse ve De Graafschap maçlarında olduğu gibi, 5'inci hazırlık maçı olan Heracles karşısında da sahneye çıkan Zonguldaklı yetenek, 2-1 kazanılan maçta ağları havalandırdı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hollanda'nın Honderloo Kasabası'nda kamp çalışmaları kapsamında 5'nci hazırlık maçını Hollanda temsilcisi Heracles karşısında yaptı. Turuncu-beyazlı takımın Hollanda'da yaptığı kampa Zonguldaklı 18 yaşındaki genç yetenek Cenk Şahin damgasını vurdu.
Kamp çalışmaları kapsamında yaptıkları ve 1-0 kazanılan Vitesse ve De Graafschap karşılaşmalarında fırtına gibi esen Cenk Şahin, attığı gollerle kampın bir anda yıldızı olmayı başardı. Bu iki karşılaşmada Teknik Direktör Carlos Carvalhall'in dikkatini çekmeyi başaran milli yıldız, 5'inci hazırlık karşılaşması olan Heracles maçında da turuncu-mavili formayı giydi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Holmen'in yerine oyuna dahil olan Cenk Şahin, 2-1 kazanılan Hercalas maçında da golünü kaydetti. Turuncu-mavili takımın bir diğer golü ise, Tom'dan geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında oynadığı hazırlık karşılaşmalarında Zonguldak'ın gururu olmayı başaran genç yetenek, takımın yeni Teknik Direktörü Carlos Carvalhall'in gözüne girmeye devem ediyor.
MİLLİ TAKIMINDA YILDIZI
2010 yılında Zonguldakspor'dan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan 18'lik genç yetenek, bu süre zarfında, performansıyla göz doldurdu. Milli takım antrenörlerininde dikatinden kaçmayan Cenk Şahin, U16, U17,U18 ve U19 Milli takımları olmak üzere toplam 37 kez ay-yıldızlı formayı giydi. Ay-yıldızlı formayla çıktığı 37 maçta 8 kez fileleri havalandırmayı başardı.