Alaplı Belediye Spor Teknik Sorumlusu Gökmen Başoğlu, 5 sezondur Alaplı Belediyespor’un başında teknik sorumlu olarak görev yaptığını ama uzun zamandır 6 maçtan 5 mağlubiyet almamış olduklarını belirterek, Alaplı Sporseverlerinden özür dilediğini ifade etti.

Bu mağlubiyetlerin Belediye Başkanı Nuri Tekin ya da kötü günlerinde kendilerine sahip çıkan Fikret Aydın’ın olmadığını belirten Başoğlu,

 

‘EN MASUM İNSANLARDIR’

“Oynadığımız 6 maçtan 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldık. 5 sezondur Alaplı Belediye Sporun başında teknik sorumlu olarak görev yaptım, ama bu tabloyu hiç yaşamamıştım. Kalemizde gördüğümüz bu golleri geçtiğimiz sezonun toplamında yemedik,  ama bunun sorumlusu göreve gelen ne yeni yönetim nede bizi maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Belediye Bşk. Sayın Nuri TEKİN nede bizi bu göreve getirip kötü günümüzde bize sahip çıkıp arkamızda duran Sayın Fikret AYDIN değildir. Bu başarısız tabloda en masum insanlardır. Keşke onlara güzel futbol oynayıp galibiyet armağan edebilseydik tek üzüntüm buıdur. Onlar bu sonuçları hak etmiyor çünkü. Önce teknik sorumlu olarak ben ve kulübümüzün müdürü kader ve yol arkadaşım Ali ÜNLÜ ile birlikte bu sorumluluğu üstleniyoruz. Asıl bizi bu başarısızlığa iten sebeplerin baş sorumlularını spor kamuoyunun bilmesi gerekiyor. Günün de yapılamayarak bilerek amaçlı olarak uzatılan kongreler takımın en başarılı futbolcularının başka kulüplere verilip takımın içinin boşaltılması, içimizde Gökmen ve Ali başarısız olsun diye yapılan komplolar ve tezgahlardır. İleri ki süreçte bunları spor kamuoyuna paylaşacağım.

 

‘PLANLARIMIZI GERÇEKLEŞTİREMEDİK’

Bizim sezon başı bir planlamamız vardı transferlerle ilgili. A planı ve B planı olarak iki plan yapmıştık, nitekim olumsuz şartlarda bu planlarımız hiç bi şekilde gerçekleştiremedik. Görüyoruz ki bu transfer listesindekilerin isimlerin diğer kulüplerde göz kamaştırıyorlar. Kulüpten yollanan oyuncularımız da performansı ortada. Son gün son saatler de sahaya çıkacak bir takım kurduk. Sayın Belediye BŞK. Yardımcımızın ve Kulüp Başkanımızın çabalarıyla bir oluşum içerisinde olduk. İlk maçımızı ertelemeseydik sahaya bile çıkamayacaktık. Ama bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sonuçları Gökmen BAŞOĞLU olarak içime sindiremiyorum, hayatım boyunca bahanelere sığınmadım, neler yapabileceğimi biliyorum ve neler yaptığımı da biliyorum.

 

‘ALAPLI BELEDİYESPOR KİMSENİN MALI DEĞİLDİR’

Bu takımı düşürme yeter dendiği yıllarda 19 maç yenilmeyen ( Amatör Rekor Kıran ) yenilmez bir armada yapan play-off şampiyonu yapan, lig ikinciliği, lig üçüncüsü, tarihinde ilk kez u19 Türkiye şampiyonasına getiren, 30 yıl sonra ilçeden profesyonel oyuncu çıkartan ilk yaz-futbol okullarını Alaplı ya getiren benim. Kendimin neler yapabileceğimi teknik ekibime güveniyorum. Tam takımın bu kötü gidişine dur diyip özlenen Alaplı Sporu sahaya çıkartacağız, bunun için YA YENİ BİR YOL BULACAĞIZ, YA DA YENİ BİR YOL YAPACAĞIZ. Alaplı Belediye Spor kimsenin malı değildir, bizler gelip geçiciyiz, As olan camialardır. Bizler Alaplı Belediye Spor sevdalısıyız, ben kötü günde korkan ve kaçan bir futbol adamı değilimdir. Bundan önce şartları ve imkanları daha iyi olan kulüplerden teklif geldiği zaman bile sporcularımı ve kulübümü yalnız bırakmadım, bunu en iyi eski yöneticilerimiz ve spor kamuoyu bilir. Ben her zaman söylüyorum Alaplı Belediye Sporun bir elemanıyım. Belediye Bşk. Ve Kulüp Bşk. Ne görev verirse onu yaparım” dedi.