Kdz.Ereğli Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Ligleri faaliyet programı dahilinde düzenlenen Zonguldak İl şampiyonlarında kupaları topladı. Yıldız Kız, Yıldız Erkek ve Genç Kızlar namağlup şampiyon olarak, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

 

Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Basketbol takımı 2 takımla katıldığı Zonguldak şampiyonasında A takım namağlup şampiyon olurken, B takımı ise üçüncü oldu. Yıldız Erkek Takımı ise, yine zor geçen maçların ardından şampiyonluğa ulaştı. Genç Kız Basketbol takımı da namağlup Zonguldak şampiyonu oldu.

Antrenörler Barış Bahadır ve Levent Ekici,  “Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Bizlere destek olan Başkanımıza, tüm yönetim kurulumuza ve velilerimize teşekkür ederiz. “ dedi.

Kupa avcıları başarılarını, Kulüp 2. Başkanı Ayhan Atay ve velilerin katılımlarıyla düzenlenen şampiyonluk yemeğiyle kutladı. Atay , “Sporcularımız bizleri gururlandırdı. Onları tebrik ediyor ve bu başarıda emeği geçen sayın velilerinize de teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yıldız Kız Basketbol takımı İlimizi temsilen, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Tokat ilinde düzenlenecek olan grup müsabakalarına katılacak. Aynı tarihlerde Yıldız Erkek Basketbol takımı ise ilimizi Amasya'da temsil edecek.