Geçen sezonda BAL Ligi'nde mücadele eden ve özellikle 2.yarı da ortaya koyduğu performansla takdir toplayan temsilcilerimizden Kozlu Belediyespor'daki sessizlik dikkat çekiyor.Antrenör belirsizliğinin yanı sıra elinde tek bir oyuncusu olmayan yeşil beyazlılarda gidişat taraftarı endişelendiriyor.Gözler Belediye Başkanı Ali Bektaş'ta.
Geçen sezon BAL Ligi başında  sıkıntılı bir dönem geçiren ancak 2.yarı da ortaya koyduğu mücadele ve Ankara Adliyespor zaferi ile dikkat çeken  Kozlu Belediyespor’da, yeni sezon öncesinde derin sessizlik  var. Bugün itibari ile  elinde hiçbir  futbolcusu bulunmayan ve teknik adam sıkıntısı yaşayan Kozlu Belediyespor’da  gelecek ile ilgili endişeler artıyor. 
Eski hocası Bülent Öztürk’ün  yeniden  Antrenörlük için  ismi geçmesine rağmen bu konuda henüz  resmin bir açıklama yapılmadı. Kozlu Belediyespor’da kulüp Başkanı Ali Bektaş’ın  konuya el atması bekleniyor. Öncelikle yeni sezon öncesinde hedef koyacak olan Yeşil-Beyazlı ekibin hoca sıkıntısını çözdükten sonra koyduğu hedefe göre transfer çalışmalarına başlaması bekleniyor.