"Şimdi tek hedefimiz kalan 2 maçımızı kazanıp ligde kalmak."diyen Aygün, birleşmeye yeşil ışık yaktı.Aygün, " Zonguldak futbolu için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerekirse takımının ismini değiştiririz ama bunlar benim dememle olmuyor. Şehir, siyasiler, bürokratlar ve İlin ileri gelenleri onay verdiği takdirde, halkta isterse ben buna karşı koyamam şahsım olarak bende isterim dedi.

 


Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün, Kilimli Belediyespor-Zonguldak Kömürspor birleşmesi düşüncelerine yönelik ilk açıklamasını yaptı. "Her şeyden önce tek hedefimiz Kilimli Belediyespor'u 3. Lig'de tutmak. Son 2 hafta da özelikle manevi desteğe ihtiyacımız var."dedi. " Zonguldak Kömürspor'un şampiyon olamaması beni derinden üzdü. Bir daha ki sene 3. Lig'de 2 takımla mücadele etmenin planlarını kurarken, hem Kömürspor şampiyon olmadı, hem de Kilimli Belediyespor 2 haftası kalan ligde düşme tehlikesi yaşıyor." diyen Aygüni "Öncelikle kalan 2 maçımızı kazanıp ligde kalmalıyız. 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen, Zonguldak futbolu için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız."şeklinde konuştu. Aygün, " Gerekirse takımının ismini değiştiririz ama bunlar benim dememle olmuyor. Şehrin; siyasileri, bürokratları ve ileri gelenleri onay verdiği takdirde halkta isterse buna karşı koyamam şahsım olarak bende isterim dedi. Bu arada Aygün yarın oynanacak Hacettepespor maçında Ankara yaşayan Zonguldaklı gurbetçileri maça davet etti.