BJK İnönü Stadı, BJK Müzesi ve BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret eden öğrenciler ayrıca Akatlar Tesisleri'nde BJK Akatlar Futbol Okulu ile de dostluk maçı oynadı. BJK Spor Okulları İdari Sorumlusu Yusuf Hayri Karaoğlu'nun eşliğindeki ziyaretlere, BJK Zonguldak ve Ereğli Futbol Okulu Sorumluları Davut Özdemir ve Erhan Ercüment Aydoğmuş, okul öğrencileri ile velileri katıldı. Öğrenciler, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki ziyaretleri sırasında teknik direktör Bernd Schuster ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve futbolcularla tanışma fırsatı buldu. BJK Spor Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, bu tür etkinliklerin yıl boyu devam edeceğini belirterek, ''Spor okullarımızda ruhsal ve fiziksel yönden sağlıklı sporcular yetiştirirken, yetenekli sporcuları da alt yapıya kazandırmaya devam ediyoruz'' dedi.

TORAMAN VE DAĞ İLE TANIŞTILAR
Kdz.Ereğli'de de büyük bir başarı yakalayan Beşiktaş Yaz Spor Okulu Sorumlusu Erhan Ercüment Aydoğmuş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, "10 Temmuz Cumartesi günü Beşiktaş Futbol Okulu olarak İstanbul'a bir gezi düzenledik. Gezimizin ilk bölümünü Akatlara yaptık. Burada okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizi Beşiktaş Alt Yapı Takımları ile maç oynatıp o heyecanı yakalamalarını sağladık. 6 Yaşından 17 yaşına kadar tüm öğrencilerimiz kendi yatışlarıyla maç yapma şansı buldular. Gezimizin bundan sonraki durağı İnönü Stadı ve müzesi oldu. Öğrencilerimiz ve gezimize katılan veliler stadı gezerek bol bol resim çektirdiler.
Daha sonra Ümraniye Nevzat Demir tesislerini gezdik. Teknik Direktörümüz ve oyuncularımızdan İbrahim Toraman ile Ekrem Dağ ile tanışma fırsatı yakaladık. Gezimizin geri kalan kısmında ise İstanbul'a gezerek gezimizi sonlandırdık. Bizim amaçlarımızdan bir tanesi yaz spor okulumuzun imkanlarının ne noktalara kadar ulaşabildiğini hem göstermektir hemde yakaladığımız birlik ve beraberliğin ne kadar güzel bir sonuç ortaya çıkardığını ortaya koymaktır. Gezimize katılan öğrencilerimize onları her zaman destekleyen ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.