Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi, şehit ailesini ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi, Hakkari Şemdinli’de vatani görevini yaparken hain saldırıda şehit olan Piyade Er Ramazan Erdem’in ’in ailesini Gökçeler Beldesi’ndeki evinde ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Tarkan Adik ve üyeler, Şehit babası Mustafa Erdem ile uzun süre görüştü. Kendisinin de Beşiktaş taraftarı olduğunu be-lirten baba Mustafa Erdem oğlunun içindeki Beşiktaş sevgisini anlattı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, yaptığı konuşmada, “Sizin Ereğli’de birçok Ramazan diyebileceğiniz oğlunuz var. Derneğimiz elinden gelen her türlü imkânlarını sizler için kullanmaya hazırdır. Bundan böyle tüm etkinliklerimizde onur konuğumuz olarak ailenizi derneğimizin yanında görmek bize gurur verir“ dedi.
Başkan konuşması sonrası baba Erdem’e Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün göndermiş olduğu arkasında ‘Ramazan 67’ yazılı Beşik-taş Anı formasını ile taziye mektubunu ayrıca, Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin yaptırdığı plaketi ve Taraftar Grubu ‘Çarşı’nın göndermiş olduğu plaketi sundu.
Başkan Adik ayrıca, 25 Temmuz 2010 günü saat 14.00 de sahilde bulunan Anfi Tiyatroda, Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği ve Kızılay işbirliğiyle yapılacak olan Kan Bağışı Kampanyası’na da tüm bölge halkını davet etti.