Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu sene 50 çocuğun sünnet ettirilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Tarkan Adik "Yönetim olarak gerçekten ihtiyacı olan çocukları tespit ederek şöleni gerçekleştireceğiz" dedi. 
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geçtiğimiz yıl başlanan ve geleneksel hale getirilen Sünnet şöleninin ikincisi için hazırlıklar devam ediyor. 33 çocuğun sünnet ettirilmesi ile başlayan sosyal sorumluluk projesinde dernek yönetiminin bu sene ki hedef ise 50 olduğu ifade edinilirken, sünnet ettirilecek çocukların da giysilerinin hazırlandığı kaydedildi. 
Siyah beyaz renklerden oluşan sünnet kıyafetlerini şölenden önce çocuklara teslim edeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Tarkan Adik, geçtiğimiz yıl yaptıkları gibi bu sene de gerçektenm ihtiyacı olan aileleri yerinde tespit ederek kayıtları yaptıklarını söyledi.
Sünnet şöleninin 31 Ağustos Cumartesi günü Amfi tiyatroda yapılacağını kaydeden Adik  "Geçen sene 33 çocukla başlamıştık. Bu sene hedefimizi biraz daha yükselttik. Bu sene de tahminimiz 50 ye yakın çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Dernek olarak çocuklarımızı bize geldiklerinde gerçekten ihtiyaç sahibi olanları arıyoruz. İhtiyaç sahiplerini bulup tespit edip onlarla birebir diyaloga girip beraber çalışıyoruz. Bu sene de geniş çaplı bir araştırma yaptık. İhtiyaç sahiplerini bulduk. 31  Ağustos akşamı saat 17.30 da amfi tiyatro da başlayacak. Çocuklarımızı ilk olarak davul zurna eşliğinde belediyemizin traktörü ile gezdireceğiz. Daha sonra Amfi tiyatro da etkinlik hazırladık. 
Palyaçolar çizgi film karakterleri ile birlikte. Mevlid-i şerif okutturacağız. Büyük pastamız kesilecek. Bin kişilik yemek dağıtılacak. Çocuklarımıza hediyeleri verip güzel bir eğlencenin ardından etkinliğimizi noktalayacağız. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Ereğli halkında da bizleri 31 Ağustos akşamı yalnız bırakmamalarını istiyorum" dedi.