Neyran Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak?ın takıma katkı sağlamaya başlaması hem yöneticileri hem taraftarları sevindirirken, Neyran Gökçelerspor ise ilk maçında Eleşlerspor?u farklı geçerek zirveye kuruldu.

I.Amatör Küme Ereğli Grubunda mücadele eden ve ligin ilk haftasında Beyçayırı Stadında karşılaştığı Eleşlerspor'u 6-2'lik skorla geçerek liderliğe yükselen Neyran Gökçelerspor'da birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Yıllardır Neyran Gökçeler Spor Kulübü ile Gökçeler Belediyesi arasında yaşanan sıkıntıların giderilmeye başlanması takımın başarısına yansıdı. Neyran Gökçelerspor'lu yöneticiler yaptıkları açıklamada, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak'ın geçtiğimiz günlerde kulübe malzeme yardımında bulunduğunu, maçlar için ise otobüs tahsis edilmesi yönünde de destek vereceğini belirtmesine teşekkür etti.
Neyran Gökçelerspor Kulübü Yöneticisi Ahmet Turan yaptığı açıklamasında, "Neyran Gökçelerspor Kulübü olarak amacımız bölgemiz gençlerinin spora yönlendirilmesi, beldemizin spor kulübünün ayakta kalabilmesinin mücadelesini veriyoruz. Bizim hiçbir beklentimiz yok tek beklentimiz bölgemiz gençlerini kahvehanelerden kurtarmak ve spora yönlendirmektir. Neyran Gökçe ler Spor Kulübümüz ile Neyran Gökçeler Belediyesi ve halkı arasındaki yakınlaşma Gökçeler'in daha da güçlü olmasına neden oluyor. Gökçeler Belediye Başkanımız Bekir Çolak, kulübümüze malzeme yardımında bulundu. Ayrıca Gökçelerspor Kulübü olarak en büyük problemlerimizin başında maçlara gidiş ve dönüşlerde yaşadığımız sıkıntı geliyor. Araç tahsisi konusunun çözümü için Gökçeler Belediye Başkanımız Bekir Çolak destek olacağını beyan etti. Kendisine kulübümüze sağladığı katkılardan ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz. Koltuklar geçicidir hizmetler ise kalıcıdır. Hizmetler konusunda sağladığı destek Gökçeler Belediyespor Yöneticisi olarak bizleri umutlandırmaktadır. I.Amatör Küme Ereğli Grubunda ise ilk maçı-mızda ligin güçlü ekiplerinden Eleşlerspor'u 6-2'lik skorla geçerek lige moralli başladık ve ilk haftada liderliğe oturduk. Başarılı olabilmemiz için birlik ve beraberliği sağlamamız şart. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece Neyran Gökçelerspor'u daha güzel günler beklediğine inanıyorum" dedi.