Zonguldak 2.Amatör Küme Merkez Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Taşbacaspor, zaferini mangal partisi düzenleyerek kutladı.

Yeni sezonda Zonguldak 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Taşbacaspor, Cumartesi günü Ereğli’ye bağlı Çavuşağzı Köyü Plajı’nda mangal partisi verdi. Taşbacaspor yönetimi ve futbolcularının tamamının katıldığı mangal partisinden sonra futbolcular ve yönetim, denize girerek serinlediler. Futbolcular daha sonra botla gezerek denizin keyfini sürdüler.

 “1.AMATÖR KÜME’DE KALICI OLACAĞIZ”

Deniz sefasının ardından yönetim ve futbolcular yaklaşık bir saat süren toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulundular. Taşbacaspor Antrenörü Kamil Bayrak, “Zonguldak 2.Amatör Küme Merkez Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayarak 1.Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazandık. Yeni sezonda mevcut kadromuzdaki futbolcularımızla anlaşıp dış transferde gereken mevkilere 3-4 futbolcu takviye edeceğiz. Hedefimiz 1.Amatör Küme’de kalıcı olmak. Yönetim ve futbolcu arkadaşlarımız ile tamamen buna odaklandık” dedi.

“AMAÇSIZ VE HEDEFSİZ BİR KULÜP DEĞİLİZ”

Daha sonra yapılan etkinlikte konuşma yapan Taşbacaspor Takım Kaptanı Hüseyin Aykut Bayrak ise, “Bizim hedefimiz 1.Amatör Küme’de ilk 3’e girmek. Futbolcu arkadaşlarımın aklında, ‘Burada tutunamayız’ diye bir düşünce olmasın. Zaten böyle düşünenlerin takımda yeri yok. Taşbacaspor, amaçsız ve hedefsiz bir kulüp değil. Tam tersi, amacı ve hedefi olan takım. Bunu da 2.Amatör Küme’yi zor şartlar altında şampiyon olarak gösterdik” dedi.