Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kdz Ereğli Spor Gönüllüleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Kulübü Derneği güzel bir birlikteliğe imza atarak ilçe genelinde çeşitli branşlarda turnuvalar düzenledi.

 Kdz Ereğli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kdz.Ereğli?de ilçe halkına ve kamu kurum, dernek, özel müesseslerde çalışan aktif spor yaşantısı kısıtlı olan vatandaşlara sporu sevdirmek, spor yaptırmak ve sporla tanıştırmak adına spor aracılığı ile kurumlarımız arasında bütünleşmelerini sağlamak amacı ile Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kdz Ereğli Spor Gönüllüleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor Kulübü Derneği koordinesi İle Kasım-Aralık 2009 ve Ocak 2010  ayları içerisinde hafta sonları Spor Karşılaşmaları düzenlenmesi düşünüldüğü açıklandı.
Konu ile ilgili verilen bilgiler de şu şekilde. ?Turnuvalara, takımlar isterlerse satranç ve masa tenisi branşı hariç diğer Branşlarda Karma (Bayan-Erkek) bir takımla başvurabilirler. Her takımın tertip komitesinin haberleşebileceği bir sorumlusu olmalıdır. Takım Sorumluları kura çekimine katılmalıdır, kura çekimine katılmayan takımlar guruplarına itiraz edemez. Kurumlardan birden fazla takım çıkartılabilir. Kurumlarında takım çıkaramayan personel çıkartan başka kurumlarda oynayabilir. Takım çıkartan kurum başka kurumlardan gelecek en fazla 3 sporcu bünyesinde bulundurabilir. Katılım Bedelleri formlar İlçe Spor Müdürlüğüne getirildiğinde verilecek olan banka hesap numarasına yatırılacaktır. Turnuvalarda her branşın kendi federasyon kuralları geçerli olacak itiraz ve talepler turnuvaların öncesinde oluşturulacak olan tertip komitesine bildirilecektir. Başvuru ve iletişim 4 Aralık 2009 tarihi saat 17.00'ye kadar Beyçayırı Stadında bulunan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne takım sorumlusunca iletilecek? denildi.