Hazırlık maçlarında galibiyet yüzü görmeyen ve 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Kozlu Belediyespor'da Antrenör Bülent Öztürk' den endişeye gerek yok."mesajı geldi. "Kimse endişe etmesin gerçek gücümüzü ligde göstereceğiz” diyen Öztürk, " Kötü sonuçların camia ve taraftarı endişeye sokmasını saygıyla karşılıyorum. Hazırlık maçları ölçü değil. Bu takımın başarılı olacağından kimse şüphe duymasın."şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kozlu Belediyespor'da 10 günlük Gerede kampı sürerken yeşil-beyazlılar, 1’i Zonguldak’ta 3’ü Gerede’de olmak üzere 4  hazırlık sınavından geçti.Oynadığı 3 hazırlık maçında galibiyetle tanışamayan Kozlu Belediyespor, Kdz. Ereğlispor’a 2-1, Beyköy Belediyespor’a 4-1 ve son olarak Keçiören Bağlumspor’a 2-0 yenilmiş,Gölbaşıspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk, hazırlık karşılaşmalarının ölçü olmadığını, önemli olanın oyuncularının gösterdikleri saha içi performans olduğunu söyledi. Kötü sonuçların camia ve taraftarı endişeye sokmasını saygıyla karşıladığını belirten Öztürk, takımlarından kimsenin şüphe duymamasını gerektiğini söyledi.                                           

“ÖNEMLİ OLAN  SAHA İÇİ PERFORMANSI” 
                                                                 
“Gerede’de sürdürdüğümüz hazırlık kampının artık sonlarına geliyoruz. Günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.Kamp iyi her şey yolunda. Tek sıkıntımız hazırlık maçlarında aldığımız kötü sonuçlar olabilir."diyen Öztürk, "Hazırlık maçlarındaki sonuçları önemli bulmuyorum. Oynadığımız hazırlık maçlarında gerçek gücümüze görme yanında maç eksiğini gidermeye çalıştık. Bu nedenle önemli olan oyucularımın saha içi performansıydı. Futbolcularda performanslarını arttırıyor ve maç eksiklerini gideriyor.”ifadelerine yer verdi.     

“GERÇEK GÜCÜMÜZÜ LİGDE GÖSTERECEĞİZ”                                                             
Hazırlık maçlarında alınan  kötü sonuçların camia ve taraftarı endişeye sokmuş olabileceğini söyleyen Öztürk,"Buna da saygı duyarım. Ancak şunu söylemeliyim ki endişeye kapılmasınlar.  Bu takımı asıl ligde görsünler. Gerçek gücümüzü ligde göstereceğiz."dedi. 
Bu arada Kozlu Belediyespor gazetemiz baskıya girdiği saatlerde 5.hazırlık maçını Sincan Belediyespor ile oynuyordu.