Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Tarkan Adik ile sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Çakan, ziyaret sonunda kendisini Beşiktaş Taraftarlar Derneği üyesi yapan imzayı basın mensuplarının huzurunda attı.

 

MHP Zonguldak Milletvekili adayı Zeki Çakan beraberinde ilçe Başkanı Talat Şeker, İl başkan Yardımcısı Asım Tazegül ve partililerle birlikte Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurlunu ziyaret etti. Dernek binasında Tarkan Adik ve yönetimini ziyaret eden Çakan, yapılan sosyal faaliyetler kapsamında derneğin adını sıkça duyduğunu ve bu çalışmalardan dolayı başta dernek başkanı Tarkan Adik olmak üzere dernek yönetimini ve üyelerini tebrik ettiğini söyledi. Çakan konuşmasında " Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftar derneğini ziyaret etmiş olmamız sadece Beşiktaşlı olmamdan kaynaklanan bir ziyaret değil.Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftar derneğinin özellikle sosyal projelere ilgili çalışmalarını duydum Değerli başkanımızı ve yönetim kurulunu bu sebeple tebrik ediyorum. Bize düşen görev neyse herzaman yanlarında olacağımız bilmelerini istiyorum. Ben 1950 yılında doğdum kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım çok fanatik değilim oğlum Fenerbahçeli kızım Galatasaraylı aile içinde üç büyük takım taraftarı var. Ben sizin tekrar hem sportif faaliyetlerinizde hem sosyal faaliyetlerinizdeki başarıları kutlarken ,bundan sonra bir ağabeyiniz bir büyüğünüz olarak sizlere yardımcı olmakta bizlerin görevidir diyorum ,bizi burada bu kadar güzel karşıladığınız için teşekkür ediyorum ve  bu kadar temiz ve nezih bir  yeri hazırladığınız için sizleri tekrar tebrik ediyorum " dedi.

 

Dernek başkanı Tarkan Adik ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Çakan ve beraberindeki heyete bilgi verirken, son çalışmalarının ise Alaplı' da bir köye spor tesisi kuracaklarını söyledi. Yapılan ziyaretin sonunda Zeki Çakan Ereğli Beşiktaş taraftarları derneğine üyeliğini resmileştiren imzayı attı.