Kdz. Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Kdz. Ereğli Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk’ün babasının Beşiktaş, Annenin ise Fenerbahçe  taraftarı olduğu öğrenilince, bu müthiş tesadüfün sporun bir kardeşliği ve aileyi ifade ettiği vurgulandı.

 

TTK Armutçuk Müessesesi’nde çalışarak emekli olan Cevat Öztürk ile eşi Aynur Öztürk’ün oğlu Cevdet Öztürk, babanın BJK’li, annenin ise FB’li olup da, kendisinin nasıl GS’li olduğuna “Babam ve annem ayrı takımları tutuyor. Ailemizde de tam bir demokrasi vardır. Ne babam ne de annem ‘sen şu takımı’ tut demedi. Bu nedenle ailemin diğer bireylerinin etkisi ile GS’li oldum ve gün geldi Kdz. Ereğli’deki GS taraftarlarının dernek başkanlığına bile getirildim.

Spor bir kardeşliktir. Bizim ailemiz de bu kardeşliğin en somut bir örneğidir. Sporda yaşanan terörü kınıyorum. Biz hepimiz spor camiasının bir aile bireyiyiz. Biz birbirimize saygı göstereceğiz ki, fanatiklere örnek olup, sporun bir yarışma ve heyecan olduğunu göstereceğiz. Bakın bugün burada Fenerbahçelilerin kahvaltısı var ve biz buradayız. Beşiktaşlılar da burada. Yarın biz kahvaltı veya bir başka etkinlik düzenleriz, bu kez FB ile BJK’llier bize gelir. Yarın bir gün BJK’li dostlarımız bir program yaptığında hepimiz oradayız” sözleriyle konuştu.