Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hasan Doğan' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarete Dernek Başkanı Tarkan Adik, Yönetim kurulu üyesi Necati Memiş Mali İşler Başkan Yardımcısı Kaan Boy ve Basın Halkla ilişkiler başkan yardımcısı Emrah Yapıcı katıldı. Makamda gerçekleşen ziyarette yapılan sohbet spor ağırlıklı yapılırken, Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, bütün takımların başarılı bir sezon geçirmesini dilediğini söyledi.
 
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu başkanı Tarkan Adik " Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hasan Doğan'a yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi bizleri kapıda karşıladı. Galatasaraylı olmasına rağmen gerçekten spor üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretimizin sonunda ise bizleri ağırladığı gibi kapıya kadar da uğurladı. Kendisine biradan bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi. (Haber Merkezi)