Zonguldak Boks Tertip Komitesi üyeleri Adnan Küçükvar ve Paşa Hazır, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti.
Bilindiği gibi, 30 Nisan 2016 tarihinde Zonguldak Dedeman Otel’de, Zonguldak Boks Tertip Komitesinin düzenlediği “Boksa Emeği Geçenler” geleneksel toplantısının 3.sü yapılmış ve toplantıya ülkemizin efsane milli boksörlerinden Mustafa Demirok ve Nazif Kuran da katılmışlardı.

Etkinlikte, Zonguldak’ta boksa destek olan kişi ve kurumlara da Tertip Komitesi tarafından günün anısına teşekkür plaketleri verilmişti.
Etkinliğin düzenlendiği tarihte, il dışında olan GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci katılamamıştı.



Tertip Komitesi adına Demirci’yi makamında ziyaret eden Adnan Küçükvar ve Paşa Hazır, Zonguldak’ta boksun gelişmesinde emeği geçen GMİS’in efsane genel başkanı merhum Şemsi Denizer’in hediyesi olan Kupa, verdikleri destekleri dolayısıyla Genel Başkan Ahmet Demirci’ye takdim edildi.

Kupayı teslim alırken duygulandığını dile getiren Demirci; “Merhum Genel Başkanımız sadece işçi lideri değil, bölgemizde gelişmesi için çaba gösteren, hamiliğini yapan bir büyüğümüzdü. Nur içinde yatsın. Bizler onun bıraktığı yoldan teslim ettiği bayrağı yere indirmeden yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.