Ereğli Belediyespor’un tesisleri tepeden tırnağa bakıma geçti. Kondisyon salonu yapılan tesislere ciddi projeler de hazırlanıyor.

Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor’un yeni göreve gelen yönetimi ilk etapta tesisleşmek için start verdi. Önceki gün tesislerde gerçekleştirilen toplantı sonrası Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcısı Turan Çınar yapılan çalışmaları incelediler ve Tesis Sorumlusu Murat Yağmuroğ-lu’ndan bilgi aldılar. Tesislerin yeni hali Posbıyık ve Çınar’ı sevindirdi.

Ereğli Belediyespor Tesis Sorumlusu Murat Yağmuroğlu, “Ereğli Belediyespor’un tesislerinde ciddi bir onarım çalışmasına gittik. Yemekhane salonundan futbolcuların kaldığı odalara kadar ciddi düzenlemeler yaptık. Modern bir görünüme kavuşturduğumuz tesislerin tepeden tırnağa pekçok eksiği giderildi ve yeni ilaveler yapıldı. Bu ilaveler içerisinde kondisyon merkezimizi oluşturduk. Koşu bantları, bisiklet, kondisyon aletleri ile kondisyon merkezini oluşturduk. Yine ciddi projelerimiz var. Bu projeleri somut hale getirdikten sonra yapımı için harekete geçeceğiz” dedi.