Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Boluspor A2 takımı ile oynadığı hazırlık maçında, 2-0 geriden gelerek sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
2011-2012 sezonu öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-lacivertli takım, hazırlık maçlarına devam ediyor. Kocaeli Kartepe'de ikinci etap kamp çalışmalarında 3 hazırlık maçı oynayan Zonguldak Kömürspor, 4'üncü hazırlık maçında Bank Asya 1'nci Lig ekiplerinden Boluspor'un A2 takımıyla Çaycuma Sahası'nda karşı karşıya geldi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir de izledi.
Teknik Direktör Talat özden yönetimindeki kırmızı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlık döneminin Zonguldak etabında, Boluspor A2 takımıyla hazırlık maçı da olsa ilk kez taraftarların önüne çıktı.
Maçın ilk yarısı, her iki takımda girdikleri pozisyonlarını gole çeviremeyince 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise konuk takım Boluspor, 50'nci ve 78'nci dakikalarda Tolga'nın ayağından bulduğu golle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Zonguldak Kömürspor, son 10 dakikasına 2-0 geride girdiği karşılaşmayı 85'inci dakikada Suat ve 90'ıncı dakikada Volkan'ın penaltı golüyle beraberliği sağladı
Her iki takım açısından da önemli bir hazırlık maç olduğunu belirten Teknik Direktör Talat Özden, İlk kez taraftarımız önünde maça çıkmak benim için heyecanlı olduğu kadar, ilk kez kırmızı-lacivertli formayı giyen oyuncularım içinde bir o kadar heyecanlıydı. Maça gelirsek, bizim açımızdan önemli bir müsabakaydı. Maç performansını merak ettiğim oyuncuları maç ortamında görme fırsatı bulduk. Bazı bölgelerde eksiklerimizi hissettim. Eksikleri giderip artılarımızı daha da geliştirmeye çalışacağız dedi.
BU SEFER RAKİP DEVREK
Hazırlık maçlarına devam eden Zonguldak Kömürspor, Boluspor A2 takımının ardından bu gün yine Çaycuma Sahası'nda saat 17.00'da Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.