Beyçayırı Stadının tribünlerinin biran önce kapatılması gerektiğini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahir Buyurucu, "Yağışlı havalarda spor severlerin mağdur olmaya hakkı yok. Ereğli Belediyespor II.Başkanı Gençdoğan daha önce Erdemir Stadının yapımına ciddi katkıları olmuştu. Şimdi Beyçayırı Stadının tribünlerinin üzerinin kapatılması için çalışma içerisinde olduğunu öğrendik. Ereğli'nin bu konuda başarılı olacağını ve eksikliği gidereceğine inanıyorum" dedi.

Ereğli Beyçayırı Stadının tribünlerinin üzerinin kapatılması için yetkililerin biran önce somut adımlar atması gerektiğini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahir Buyurucu, ASKF olarak taşın altına elini koymaya hazır olduklarını söyledi.  Buyurucu gazeteniz Önder'e yaptığı açıklamasında gündeme ilişkin çeşitli konularda bilgiler verdi.

EREĞLİ BAŞARIR

Ereğli Belediyespor ile Zonguldakspor arasında ligin ilk haftasında oynanan karşılaşmada Ereğli halkının futbola ne kadar özlediğini bir kez daha gördük. Tribünlerin tamamı dolarken stad çevresinde de yoğunluklar yaşandı. Şunu açıkça belirtmek istiyoruz ki son dönemlerde tesisleşme yönünde Zonguldak kabuğunu kırmaya başlamıştır. Ereğli Beyçayırı Stadının suni çime dönüştürülmesi spor kulüplerimiz ve sporcularımız için oldukça önemli bir adımdı. Bu stadın suni çime dönüştürülmesinde eksikliklerin giderilmesinde kimin emeği geçtiyse sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ereğli Beyçayırı'nın şuandaki en büyük eksikliği ise tribünlerini üzerinin kapatılmamasıdır.

GENÇDOĞAN TAMAMLAR

Yağışlı havalarda spor severlerin mağdur duruma düşmemeleri için bu eksikliğin biran önce giderilmesini Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak yetkililerden talep ediyoruz. Ereğli bu konuda eksikliği gidereceğine inanıyoruz. Ereğli Belediyespor'da II.Başkanlık yapan Halis Gençdoğan, Erdemir Stadının zamanında yapımında büyük emeği olmuştur, Beyçayırı Stadının tribünlerinin kapatılması için de girişimleri ve çalışmaları olduğunu duyduk. Kendisinin bu işi tamamlayacağına inanıyoruz.

YAKIŞIR LİG OLSUN

Deplasmanlı Süper Amatör Küme başladı ve hafta sonu ikinci hafta karşılaşmaları oynanacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, bölgemize yakışır şekilde bir mücadele olsun temennisinde bulunuyorum. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak her zaman kulüplerimizin yanında olduk, yaptığımız çalışmalar ortada. Bizi eleştirenler mutlaka olacaktır biz yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Bir masa etrafında sorunların çözümü için taşın altına elimizi koymaya her zaman hazırız.

EREĞLİ'YE TEŞEKKÜR

Ramazan ayı nedeniyle iftarlarımız oluyor geçtiğimiz günlerde Ereğli'de gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine kulüp yöneticilerinin tamamına yakını katılması bizleri son derece sevindirmiştir. Ereğli'deki tüm spor kulüplerimizin yöneticilerine desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyorum. Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Bu birlik ve beraberliği sağladıkça İl’imiz için güzel işlere imza atacağımıza olan inancım ile spor kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” dedi.