Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da sürdürdüğü 2’nci etap kamp çalışmaları sona ererken kampı değerlendiren Antrenör Cahit Terzi, "Her ne kadar hazırlık maçlarını ölçü olarak görmesek de moral ve motivasyon olarak istediğimizi aldık. Futbolcular arasında ki uyumda gayet iyi. Oyuncularım takımın parçaları olduğunu gösterdiler."dedi.
Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, kampın ardından değerlendirmelerde bulundu. Cahit Terzi kampın faydalı geçtiğini belirterek, “Bolu kampında özellikle Fiziksel ve taktiksel olarak çok iyi çalıştık.  Yaptığımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi gördük. Her ne kadar hazırlık maçlarını ölçü olarak görmesek de moral ve motivasyon olarak istediğimizi aldık. Futbolcular arasında ki uyumda gayet iyi. Oyuncularım takımın parçaları olduğunu gösterdiler. Arkadaşlıkta üst seviyede. Ben görev yaptığım takımda bu unsurlara dikkat ederim.”dedi.                                                                                                                           

“ÇOK İYİ BİR KADRO KURDUK”                                                                                  
Çok iyi bir kadro kurduklarını belirten Cahit Terzi, “Güvenilir, iyi bir takı kurduk. Savaşan ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu kadromuz var. Kamp döneminde 4-5 oyuncumuz gerçekten çok iyi bir performans sergiledi. Her oyuncuma güvenim sonsuz. Her bölgede kaliteli oyuncularımız bulunuyor” diyen Terzi konuşmasına şöyle devam etti;           

 

“LİGE KADAR YÜZDE 
100 HAZIR OLACAĞIZ”                                                                 
“Her kamp döneminde olduğu gibi maalesef birkaç oyuncu takımdan gider. Yönetime sunacağım raporla 4 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız. Yapacağımız takviyeler var. Kampta genç oyunculardan gayet iyi verim aldım. Şunu söyleyebilirim şu anlık Yüzde 70 hazırız. Liglerin başlamasına 2 haftalık bir periyot var. Kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüp, lige yüzde 100 hazır olarak gireceğiz”                                                    

 

“ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”                                                                                          
“Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon kulüp 4 hafta seyircisiz oynama cezası aldı. Buna 4 haftayı da deplasman maçını eklersek 8 hafta gibi uzun bir süre seyircimizden ve sahamızdan uzak kalacağız. Bu nedenle lige dezavantajla başlayacağız. Zorluklarla başlasak da biz güçlü bir takımı üstesinden geliriz. Kimsenin şüphesi olmasın Zonguldak güçlü bir takım. Sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz”