9 yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto 3’üncü Lig’de başarıyı yakalamak isteyen sarı-siyahlı takımda, kaleciler Anıl Kalyoncu, Gökhan Yılmaz ve Burak Kocabacak, yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, “Kilimli kalesi gole kapalı” şeklinde konuştular.
Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek Kilimli Belediyespor yönetimi, genç kalecisi Anıl Kalyoncu ile nikah tazeleyerek, ona olan güvenini ortaya koydu. Profesyonel ligin uzun bir maraton oluğunu ve zaman zaman sakatlıkların da olacağını düşünen sarı-siyahlı yönetim, Teknik Direktör Raşit Çalık’ın transfer raporu doğrultusunda kaleye bir takviye daha gerçekleştirdi.
 Geçen sezon Nazilli Belediyespor’da forma giyen 24 yaşındaki genç file bekçisi Gökhan Yılmaz ile anlaşan ve hazırlık kampı kadrosuna dahil eden Kilimli Belediyespor, bünyesinde bulunan altyapı kalecisi 19 yaşındaki Burak Kocabacak’ı da kampa dahil ederek kaleyi sağlama aldı.
İlk etap çalışmalarını Samsunspor ile yapacağı hazırlık maçından sonra tamamlayacak Kilimli Belediyespor, kaleci sorununu çözmüş gözüküyor. 
Kaleciler Gökhan Yılmaz, Anıl Kalyoncu ve Burak Kocabacak, “Hocamız Raşit Çalık tarafından şans verildiği takdirde, formayı hangimiz giyersek giyelim Kilimli kalesi gole kapalı” dediler.