Erdemir, yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde üniteler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Erdemir, 47. İşletme Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen olan üniteler arası futbol turnuvası fikstürü açıklandı. Futbol Turnuvası Tertip Komitesi'nin ünitelerin takım sorumluları ile yaptığı bilgilendirme ve kura çekim toplantısı sonrası; A ve B grubu olma üzere toplam 13 takımın mücadele edeceği turnuvanın fikstürü aşağıdaki gibi oluştu.

Yapılan toplantı sonrası tertip komitesi üyeleri Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti. Odabaş ziyarette yaptığı konuşmasında, 'Şirketimizin 47. İşletme yıldönümünü kutlamaya yaklaştığımız şu günlerde; bu tür sosyal faaliyetleri çalışanlarımızın birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygularının artırılması bakımından çok faydalı buluyoruz,  turnuvanın tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum, takımlarımızın dostça mücadele edeceğine olan inancım tamdır, iyi olan takımın kazanmasını diliyor, tüm çalışanlarımızı aileleri ile birlikte bu heyecanı yaşamaya davet ediyorum' dedi.

MAYIS'DA SONA ERECEK

4 Nisan tarihinde başlayıp 13 Mayıs tarihinde sona erecek turnuvada A Grubunda: Atelyeler ve Bakım Başmüdürlüğü, Üretim Planlama Başmüdürlüğü, Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı, Demir Üretim Başmüdürlüğü, Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı, Ar-Ge ve Kalite Teknoloji Başmüdürlüğü,, Erenco. B Grubunda: Yardımcı İşletmeler Başmüdürlüğü, Sıcak Haddehaneler Başmüdürlüğü, Soğuk Haddehaneler Başmüdür-lüğü, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı, Çelik Üretim Başmüdürlüğü, Liman ve Nakliyat Başmüdürlüğü mücadele edecek.