Karadenizspor yeni sezon hazırlıklarını Beyçayırı Stadında tempolu ve moralli sürdürüyor. Kulüp Başkanı İsmail Şentürk’ün de bizzat bulunduğu antrenmanda oyuncular kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından çift kale maç oynadı.
Karadenizspor Kulüp Başkanı İsmail Şentürk gazetemize yaptığı açıklamasında, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulabilmesi için gerek siyasilerin gerekse de devletin sporcuya ve spor tesislerine destek vermesi gerektiğini belirtirken Ereğli’nin “ayıbı” olarak duran Beyçayırı Stadının da tribünlerinin kapatılması için üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.
Şentürk, “Beyçayırı Stadının tribünlerinin üzerinin kapatılmaması spor severi yağmur soğuk altında bırakılması ayıptır. Karadenizspor Kulübü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Diğer kulüp yöneticilerimiz ile görüşürüz ortak bir fikir de sağlarız. Ben şunu da belirteyim Ereğli Belediyesi işçiliğini yapsın, malzemenin temini konusunda çıkan listenin bir bölümünü de karşılamaya hazırız. Tesislerimize sahip çıkılmalı. Biz gençlerimizin kalkıp kahvehane köşelerine gitmelerine, internet salonunda bulunmalarından hem şikayet ediyoruz hem de spora yeterli desteği vermiyoruz. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hem gençlerimize sahip çıkalım, gençlerimizi sigara, kahvehaneden kurtaralım diyorsunuz hem de destek vermeyeceksiniz. Gençlik Ereğli’nin gençliği. Gençliğe sahip çıkması gerekenler çıkmalıdır. Çıkmayanlardan günü gelir birileri de hesap sorar” dedi.