Ereğli Belediyespor’un Onursal Başkanı Halil Posbıyık, “Yeni oluşturulan yönetime tam destek vereceğiz. Öncelikle Ereğli halkını takım ile buluşturmalılar, üye yapmalılar. Parti kartları gibi Ereğlispor kartları olacak. Herkesin cebinde gururla taşıyacağı Ereğli Belediyespor kartları olacak ve ben Ereğli Belediyespor’luyum diyecek” dedi.

 

Çok para harcanarak oluşturulan bir ekibi tasvip etmediğine dikkati çeken Posbıyık, “Kabiliyetli becerikli olan insanların yukarılara çıkmasını sağlayacak alt yapıyı oluşturmalısınız. Yine sağdan soldan büyük paralarla getirdiğiniz adamlarla skor yapmaya çalışırsanız da başarılı olamazsınız ben bunu da asla tasvip etmiyorum”

 

Ereğli Belediyespor Onursal Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediyespor’un gerçekleştirilen kongresinde yeniden oluşturulan yönetime tam destek vereceklerini belirtti. Önceki yönetimin başarılı olduğunu ancak kent ile bütünleşemediğini vurgulayan Posbıyık, bölge gençlerine önem vereceklerini ve başarıyı birlik bütünlük içerisinde sürdüreceklerini vurguladı.

 

EREĞLİSPOR KARTLARI

Ereğli Belediyespor’un Onursal Başkanlığını geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kazanan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ereğli Belediyespor yönetimini oluşturdu, Özkan Özyağcı yönetimini kurdu. Yeni oluşturulan yönetime tam destek vereceğiz. Öncelikle Ereğli halkını takım ile buluşturmalılar, üye yapmalılar. Parti kartları gibi Ereğlispor kartları olacak. Herkesin cebinde gururla taşıyacağı Ereğli Belediyespor kartları olacak ve ben Ereğli Belediyespor’luyum diyecek. Geçtiğimiz dönem şampiyonluğa giden yolda başarılı oldu arkadaşlar ama bu başarıyı Ereğli halkı ile birlikte götüremediler, ben ilçenin herhangi bir yerinde bayrak göremedim.

HALKIN DESTEĞİ ŞART

Tek başınıza futbolcuları oynatanarak kazanamazsınız, halkı da yanınıza mutlaka almalısınız. Şampiyonluğa giden yolda başarıya halkın da katkısı olması lazım. Her tarafın bayraklarla kaplanması lazım eğer bunu sağlayamadıysanız, maneviyatı veremediyseniz siz takım olarak istediğiniz kadar başarılı olun neticeyi almanız mümkün değildir diye düşünüyorum. Aynı zamanda bu bölgenin Zonguldak’ta yetişen gençlerine şans vermelisiniz.

TASVİP ETMİYORUM

Kabiliyetli becerikli olan insanların yukarılara çıkmasını sağlayacak alt yapıyı oluşturmalısınız. Yine sağdan soldan büyük paralarla getirdiğiniz adamlarla skor yapmaya çalışırsanız da başarılı olamazsınız ben bunu da asla tasvip etmiyorum. Çok para harcayarak değil kendi bölgemizdeki değerleri ön saflara çıkarmak suretiyle bu onların yukarıları çıkması organizasyon içerisinde olmasını diliyorum” sözleri ile düşüncelerini açıkladı.