Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanlığı'nın 13 Haziran 2010 Pazar günü yapılacak 13'üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde mevcut Başkan Tahir Buyurucu, destek ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Buyurucu, beraberinde Genel Sekreter Naim Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Kefeli ve Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir ile birlikte Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ayiçispor Kulüp Başkanı Yılmaz Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gelikspor Kulüp Başkanı Yakup Malkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, bilgi alışverişinde bulunuldu. Buyurucu, ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Başkan Yıldırım'ı Pazar günü yapılacak kongreye davet etti.

KADIN BAŞKAN
ZİYARET EDİLDİ
Buyurucu ve ekibi, daha sonra Karadonspor Kulübü Başkanı Huriye Berberoğlu'nu ziyaret ederek başkanlığa seçilmesi dolayısı ile tebrik ettiler.
Zonguldak'ta kadınların daha çok sporun içinde olmaları gerektiğini belirten Buyurucu, amatör spor yararına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.