Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, ilk etap kamp çalışmaları kapsamında Manavgatspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-siyahlı takım, kamp dönemi boyunca yaptığı 4 hazırlık karşılaşmasından 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’la yaptığı ilk hazırlık maçında 4-0 ve Azerbaycan Süper Lig takımlarından Azal’a da 2-0’lık skorlarla mağlup oldu. Kilimli temsilcisi, Kardemir DÇ.Karabükspor A2 takımıyla yaptığı hazırlık maçında 1-1 ve son olarak Manavgatspor’la yaptığı maçta da yine aynı skorla sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

“UYUM SORUNUNU AŞTIK”
Yaptıkları 4 hazırlık maçından 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldıklarını, fakat bunların birer hazırlık müsabakası olduğunu belirten Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık, “Kamp döneminde takımın eksiklerini görebilmek adına yaptığımız 4 hazırlık maçında da galibiyetle tanışamadık. En son Manavgatspor ile yaptığımız maçı da 1-1 berabere tamamladık. Takımımız iyiye doğru gidiyor. Uyum sorununu aştığımızı söyleyebilirim. Eksiklerimizi giderip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
“İKİNCİ ETAP
BAKACAKKADI’DA”
Kamp hakkında açıklamalarda bulunan Çalık, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp dönemini Ankara Kızılcahamam’da sıkı bir çalışmayla sürdürüyoruz. Burada 2 hazırlık maçı daha yaparak, ilk etap çalışmalarımızı bitirecek ve 2 Ağustos tarihinde Kilimli’ye döneceğiz. 2 günlük izinin ardından 5 gün kendi tesislerimizde çalıştıktan sonra 10 Ağustos tarihinde Bakacakkadı 100’üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü’nde ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacağız” dedi.

5’İNCİ RAKİP BUGSAŞSPOR
Bugüne kadar 4 hazırlık maçı yapan Kilimli Belediyespor, 2 hazırlık maçıyla ilk etap çalışmalarını tamamlamak istiyor. Yarın Spor Toto 2’nci Lig takımlarından BUGSAŞspor’la hazırlık maçı yapacak Kilimli Belediyespor, Kızılcahamam’daki son hazırlık maçını da İskenderun Demir-Çelik ile oynayarak ilk etap kamp çalışmasını tamamlayacak.