Spor Toto 3’üncü Lig’in yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Teknik Direktör Raşit Çalık nezaretinde ilk etap çalışmalarının 2’nci gününü de geride bıraktı. Sarı-siyahlı takım, statü gereği oluşturacağı genç kadro için çalışmalarını da sürdürüyor.
Kilimli Belediyespor teknik heyeti, il dışından ve Zonguldak amatör kümede mücadele eden oyuncuları denemek için Fener Sahası’nda çift kale maç gerçekleştirdi.
Genç çalıştırıcı Raşit Çalık ve ekibinin denemeye aldığı oyuncuların, kadroda kendilerine yer bulabilmek için oldukça hırslı oldukları gözlendi. 2 gün sürecek seçmeler sonunda kadro yavaş yavaş şekillenecek. 
ÇALIK; “GEÇEN SEZON EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Sözlerine anlamlı bir şekilde geçen sezon emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan genç çalıştırıcı Raşit Çalık, “Şampiyonluğun kazanılmasında, başta Başkanım ve yönetimime, teknik ekibime ve yollarımızı ayırmak zorunda kaldığımız oyuncularıma teşekkür ederim” dedi.
İlk etap çalışmaları hakkında konuşan Çalık, “Çalışmalara bir hafta erken başladık.
Bunun nedeni beldemize davet ettiğimiz genç oyuncuları ve Zonguldak’ta amatör takımlarda oynayan oyuncuları tespit etmek ve aynı zamanda diğer transfer ettiğimiz oyuncuların da eksiklerini gidermek. 2 gün sürecek bu tarama sonucunda ve yeni transferlerimizin de gelişiyle yavaş yavaş kadromuzu şekillendiriyoruz. İnşallah yeni sezonda Zonguldak’ı ve Kilimli’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.