Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Arsinspor ile oynayacağı maçı kazanıp hem rakibiyle, hem de düşme potasındaki takımlarla puan farkını açma gayretinde… Hedef, haftayı 3 puanla kapatmak ve geride kalan maçlarda maksimum puan alarak ligde kalmak. Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık oyuncularına hitaben yaptığı konuşmalarda, sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmelerini söylüyor.
ÇALIK'TAN TERAPİ
Yakaladığı istikrarlı çıkışın ardından düşme potasından uzaklaşan Kilimli Belediyespor, İstanbulspor A.Ş. beraberliğinin ardından gözüne hafta sonu sahasında ağırlayacağı Arsinspor'u kestirdi. Sarı-siyahlı takımın Teknik Direktörü Raşit Çalık, haftanın ilk çalışmasından itibaren yaptığı çalışmalarda öğrencilerine hitaben yaptı konuşmalarda, kalan 3 maçın zor geçeceği konusunda uyarılarda bulunuyor. Futbolcularına bu kritik virajda terapiler uygulayan Çalık, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Geride kalan 3 karşılaşmanın ilk ayağını kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Arsinspor ile vereceklerini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Sizlere güvenim sonsuz. Kötü gidişin ardından, yükseliş için tekrar bir ivme yakaladık. Bunun tekrar etmesi yine sizlerin elinde. Arsinspor yenerek rahat nefes almak istiyoruz. Bu da sizin elinizde... Sahaya çıkın, aslanlar gidi mücadele edin dedi.
İLK OLSUN!
Bu sezon mücadele ettiği grupta, Trabzon takımlarına karşı galibiyeti bulunmayan Kilimli Belediyespor, sahasında konuk edeceği Trabzon temsilcisi Arsinspor'u yenerek ilk peşinde…
Temsilcimiz,  Trabzon temsilcileri Arsinspor ve Yalıspor ile oyna-dığı maçları beraberlikle tamamlamıştı. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da Yalıspor ve Arsinspor ile golsüz berabere kalan temsilcimiz, ikinci yarıda sahasında konuk ettiği Yalıspor ile bu kez 1-1 berabere kalmıştı. Trabzon takımlarına karşı şeytanın baca-ğını kırmak isteyen Kilimli Bele-diyespor, hafta sonu sahasında Arsinspor'u yenmek istiyor.