Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Zonguldakspor, ligin ikinci haftasında sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde devam eden Zonguldaksporlu futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Formanın aslanın ağzında olduğunun farkında olan futbolcular, idmanlarda büyük bir mücadele örneği veriyor. Alaplı maçının hazırlıklarına dün yaptıkları çift idman ile devam eden Zonguldaksporlu futbolcular, sabah kondisyona yönelik çalışırken, akşam ise teknik-taktik çalışmaları yaptılar.
Teknik Direktör Cahit Terzi, "Ligde hiçbir maç kolay değil. Alaplı Belediyespor maçının da zor geçeceğini biliyoruz. Tüm hazırlıklarınızı bu doğrultuda yapıyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılarak yolumuza devem etmek istiyoruz" dedi.

SEZON AÇILIŞI DAVETİYELERİ HAZIR
Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Alaplı Belediyespor'u konuk edecek Zonguldakspor, bu maç öncesi düzenleyeceği tören ile 2009-2010 futbol sezonunu resmen açacak. Yönetim Kurulu, açılış ile ilgili davetiyeler bastırarak dünden itibaren dağıtmaya başladı. Yönetim tarafından yapılan açıklamada, Pazar günü saat 16.00'da başlayacak maç öncesinde saat 14.00'de sezon açılışı düzenleneceği ve açılışa tüm taraftarların beklendiği ifade edildi.