Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor'da kötü gidişat devam ediyor. Ligde üst üste 2 maçını yenilgiyle kapatan sarı-lacivertli takım, geçtiğimiz hafta sonu Erdemispor karşısında da mağlubiyetler zincirine bir yenisini daha ekledi. Antrenör Serkan Bankoğlu, kredilerini tükettiklerini söyleyerek, Kötü gidişata TEAŞ Işıkspor maçıyla 'dur' diyeceğiz ifadesini kullandı.
Ligin 7'nci haftasında Kandilli Belediyespor'a 1-0, 8'inci haftada Saltukovaspor'a 3-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan Çaycumaspor, eksiklerle gittiği Ereğli deplasmanında da Erdemirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Ligde zor günler geçiren Çaycumaspor, üzerlerindeki baskıyı atlatmak adına hafta sonu ligin iddialı takımlarından TEAŞ Işıkspor maçına galibiyet için çıkacak.

MÜCADELEMİZ İLERİSİ
İÇİN ÖRNEK OLMALI
Erdemirspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Çaycumaspor Antrenörü Serkan Bankoğlu, Ereğli'ye 4 oyuncumuzdan yoksun gittik. Oynayan arkadaşları, saha içinde gösterdikleri azimden dolayı kutlamak istiyorum. Bu mücadeleyle maçın hakkının beraberlik olması gerekirdi. Ama olmadı. Sahadan yenilgiyle ayrıldık. Bizi verdiğimiz bu mücadelede yalnız bırakmaya kimsenin hakkı yok. Saltukovaspor maçında çıkan olaylara karışan oyuncuların kendilerini sorumlu tutmaları gerekir. Erdemirspor karşısındaki mücadelemizin ileriki haftalar için örnek olmasını istiyorum. Böyle devam edersek, hedefimize ulaşırız dedi.
SAKİN OLUP
3 PUANI ALMALIYIZ
TEAŞ Işıkspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Bankoğlu, Kötü gidişata artık 'dur' demenin zamanı geldi. Kredimiz bitti. TEAŞ Işıkspor maçında kazanan taraf biz olacağız. Bize yakışan oyunu oynadığımız takdirde, haftayı 3 puanla kapatırız. Sakin olmalıyız.
Bize yakışan da bu… Hakemlerimizi de daha sağduyulu olmaya davet ediyorum diye konuştu.