Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, 2010-11 futbol sezonu hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki Çaycumaspor Kulübü binasında kamp yapan futbolcular, Çaycuma Stadı'nda Antrenör Resul Kumaş nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Geçen sezonki kadrosunda yer alan genç futbolcuların yanına bazı mevkilere transfer yapan Çaycumaspor, altyapıdan çok sayıda futbolcuyu A takıma aldı.
Sezon hazırlıklarının ilk gününden itibaren gençlere büyük önem veren Antrenör Kumaş, "Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Başkanımız Ünal Uzun ve Yönetim Kurulumuzun bizlere verdiği destekle kampımız gayet güzel geçiyor. Hazırlık maçlarına ağırlık vererek, eski ve yeni futbolcuları kaynaştırmayı amaçlıyoruz. Elbette burada işimiz kolay değil. Kadromuzda çok yetenekli gençler var. Bu gençleri Türk futbolunun hizmetine sunmak istiyoruz. Ancak Zonguldak'ta genç oyunculara fazla önem verilmiyor.  Bu gençleri biz değerlendiremiyoruz, diğer illerin takımları alıp gidiyor. 
Eğitimlerinden barınmalarına kadar her türlü masraflarını karşılıyorlar. Türkiye liglerinde oynayan çok sayıda Zonguldaklı futbolcu var. Ama bunlar altyapıdan alınıyor ve diğer illerdeki takımlara kazandırılıyor. Oralarda yetişiyorlar" dedi.