Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor Erdemirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 
Çaycumaspor bu hafta sonu Ereğli de karşılaşacağı Erdemirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde idman yaparak sürdürüyor. Çaycumaspor Teknik hocası Serkan Bankoğlu konuşmasında şöyle dedi; Erdemirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Yarında bir idmanımız olacaktır.
Cumartesi günü de bir ter idmanı yaptıktan sonra Ereğli'ye maça gideceğiz. Zor bir maç. Erdemirspor iyi bir ekip iyi bir maç olacağını ümit ediyorum. Eksiklerimiz ve sakatlarımız var.
Bunlara sığınmayacağız, sahada 11 kişi ile mücadele ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bu arada transferlerimiz devam ediyor.
İstasyon Gemilerspor'dan Ahmet Emre Yıldırımın transferi, beni oldukça mutlu etti. İstasyon Gemicilerspor yönetimine teşekkür ediyorum. Çaycumaspor yöneticilerine de çok teşekkür ediyorum. Ahmet Emre Yıldırım İstasyon Gemicilerspor da gösterdiği başarıyı burada da gösterecek takıma layık futbolu oynayacağına inanıyorum.
Ahmet Emre Yıldırım ise açıklamasında şöyle konuştu; Ben öncelikle Çaycumaspor'a transfer olduğum için çok mutluyum. Buraya transfer olmamda İstasyon Gemicilerspor'un katkısı var. Onların sayesinde buraya geldim. Bu sene Çaycumaspor en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.