Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, yeni sezon açılışını kurban keserek gerçekleştirdi. Daha sonra, teknik heyet ve yeni transfer edilen sporcular taraftarlara tanıtıldı.
Açılışa; Çaycuma Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, AKP Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çaycumaspor ve İstasyon Gemicilerspor Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Çaycumaspor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yaptığı konuşmada, zaman içinde futbolun güzellikleri ve dostluğu getirdiğini ifade ederek, Kulüplerimizi mümkün olduğunca yaşatmamız lazım. Bunun için maddiyet olması gerekiyor. İstasyon Gemicilerspor ve bizim kulübümüzde sıkıntılar yaşandı. Her iki kulübümüzde bu sezon mütevazi bütçeyle mücadele verecekler. Futbol özveri, ilgi ve alaka istiyor. 1990'lı yıllardan bu tarafa bazı arkadaşlarımızla Çaycumaspor'da görev alıyorum. Kısıtlı bütçelerle kulübü devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda çok büyük gayret içinde olan İstasyon Gemicilerspor'u kutluyorum.
Çaycumaspor köklü bir kulüp olduğu için yoluna devam ediyor. Bu sezon maçların centilmence geçmesini diliyorum. İnşallah güzel futbol seyredeceğiz. Bu özveriyi gösteren futbolcu, yönetici ve teknik heyete başarılar diliyorum diye konuştu.
İstasyon Gemicilerspor ile yapılan sezon açılış maçını Çaycumaspor 2-1 kazandı. Çaycumaspor'un gollerini İslam ile Alaattin atarken, İstasyon Gemicilerspor'un tek golünü Deniz  kaydetti.
Her iki takımında teknik heyetinin çok sayıda oyuncuyu deneme şansı bulduğu karşılaşmada, iki takımda oynadığı futbol ile taraftarlarına zevkli bir müsabaka izletti.