Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çaycumaspor, yarın oynayacağı Saltukovaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligin 7'nci haftasında karşılaştıkları Kandilli Belediyespor'a 1-0 yenilerek zirve yolunda ağır bir yara alan sarı-lacivertli takım, Saltukovaspor'u yenerek telafi etmek istiyor… İlk 5 içinde yer alarak Play-Off'u hedefleyen Çaycumaspor, bu önemli maçı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.
Lige genç bir kadroyla çıkan ve geride kalan 7 hafta sonunda 15 puan toplayarak 4'üncü sırada kendinde yer bulan Antrenör Serkan Bankoğlu ve talebeleri,  saha ve seyircisi önünde 3 puan için mücadele edecek.
Genç teknik adam Serkan Bankoğlu, uzun bir maratonda inişli-çıkışlı grafik olacağını ve Kandilli Belediyespor yenilgisinin bir kaza olduğunu belirterek,  Çok gol kaçırdığımız bir maçta Kandilli Belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadık. Saltukovaspor'u yenerek bu yenilginin izlerini sileceğiz. Uzun bir maratondayız. Böylesine puan kayıpları olacaktır. Hedefimiz ilk 5'in içinde yer almak. Bu doğrultuda Saltukovaspor maçıyla tekrar çıkış yakalamak istiyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Kendi evimizde seyircimizin de desteğiyle Saltukovaspor maçından  3 puan alan taraf biz olacağız. Mücadelenin centilmence geçmesini istiyoruz dedi.