Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Belediye Meclis Salonu’ndaki kongrede yönetim değişikliğine gidilerek,  Çaycumaspor’un başkanlığına, aynı zamanda Çaycuma Belediyesi Başkanlığı’nı da yürüten Mithat Gülşen seçildi.
Başkan Gülşen, kulüp yöneticiliğinin çok zor olduğunu, eski yönetime katkılarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi;  “Çaycumaspor, ilçemizin güzide takımlarından biridir. Sahipsiz bırakılmaması gerekir. Bizler elimizden geldiği kadar takıma sahip çıkıyoruz. Bir önceki yönetime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü kulüp yöneticiliği, çok zahmetli ve zor bir idareciliktir. Bir kulübün ayakta kalabilmesi için sabit gelire ihtiyacı vardır. Bunu da en kısa zamanda çözerek kulübün maddi sıkıntısını azaltacağız. Çaycuma’da çim ve sentetik olmak üzere iki sahamız bulunuyor. Buralardaki noksanları en kısa zamanda tamamlayıp sezona hazır hale getireceğiz.”
Gülşen başkanlığındaki Çaycumaspor’un yeni yönetimi şöyle oluştu: Ünal Uzun, Bünyamin Bostancı, Şeref Köktürk, Mustafa Kaplan, Vedat Emeksiz, Kadir Alagöz, Hayri Kandemir, Barbaros Uçar, Ekrem Çelen, Ahmet Çolakoğlu, Yüksel Odabaş, Halil İbrahim Direl, İlhan Gedik, Şevki Özcan, Mehmet Ergin, Sedat Özcan, Teoman Temelkuran, Alaattin Yeşil. Denetleme Kurulu’na; İsmail İnam, Yeliz Alagöz, Kutay Sungur, ASKF delegeliklerine ise Ünal Uzun, Teoman Temelkuran ve Ekrem Çelen seçildi.