Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor'un geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongresinde seçilen Yönetim Kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi.
Yeni yönetim ile birlikte 2010-2011 sezonunun hazırlıklarına başlayacak olan Çaycumaspor'un yeni Başkanı Ünal Uzun, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi;
"Çaycumaspor'un başarısı için yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu mücadeleye girdik. İlk toplantımız olduğu için yapılması gereken görev bölümünü yaptık. Görev alan arkadaşlarla almayan arkadaşlar arasında her hangi bir sıkıntının yaşanması mümkün değil. Çünkü biz seçime girerken tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarımın desteği ile girdik. Ben yönetim kurulu arkadaşlarıma son derece güveniyorum. Ne karar alırsak beraber alarak takımın başarısı için çalışacağız." Görev bölümü şöyle oluştu;
Başkan Ünal Uzun Başkan, Başkan Yardımcıları Ahmet Çolakoğlu, Şeref Köktürk, Önder Alkan, Asbaşkan Oktay Kaptan, Asbaşkan Yardımcısı Sedat Özcan, Genel Kaptan Erkan Ece, Genel Sayman Kutay Sungur, Genel Sekreter Ekrem Çelen, Genel Sekreter Yardımcısı Hüsnü Ergin, Basın Sözcüsü Kubilay Kalaycı, Üyeler; Nusret Yakıcı, Murat Çarşambalı, Aziz Akyiğit, Ersel Malçık, Hasan Öztürk, Uğur Köse, Yüksel Odabaş.
Başkan Uzun, Yönetim Kurulu ile birlikte İcra Kurulu'nu da seçerek kulübün yükünü hafiflettiklerini söyledi.
Uzun, İcra Kurulu'na Ahmet Çolakoğlu, Şeref Köktürk, Önder Alkan, Yüksel Odabaş, Oktay Kaptan ve Sedat Özcan seçildiğini belirterek, "Tüm Yönetim Kurulu üyelerime teşekkür ediyorum" dedi.