Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, sahasında aldığı 4-2'lik TEAŞ Işıkspor yenilgisinin şokunu üzerinden atamadı.
Çaycumaspor Antrenörü Timuçin Yıldırım, takımın üzerindeki şanssızlıktan yakınarak, "Saha içinde organize olamamamız skoru 4-0'a götürdü. Daha sonra yaptığımız değişikliklerle, oyuna katkıda bulunduğumuzu tahmin ediyorum. Kaçırdığımız penaltıyı gole çevirmiş olsaydık, skor daha değişik olabilirdi. Yenildiğimiz için üzgünüz, ama sonuçta bu bir spor oyunu. Yenilmekte var, yenmekte. Tek tesellimiz rakiplerimiz olan takımlardan Zonguldak Gençlik'in yenilmiş olması. Biz bu maçı İslam'ın üzerine oyun kurgusu yapmak istiyorduk. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oyuncumuzun ayağı kırıldı. Bu durum gerçekten takım olarak bizi çok etkiledi. Çünkü TEAŞ Işıkspor'un defansının zayıf olduğunu biliyorduk ve bu zayıf noktalarını oyuncularıma kasetlerle izletmiştik. İslam da süratli bir oyuncumuz olduğu için defansın arkasına atılan uzun paslarla çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorduk. İslam'ın sakat olması nedeniyle Bartın'dan transfer ettiğimiz oyuncularımızı hazır olmamalarına rağmen mecburen oynatmak zorunda kaldık. Doğu'da kasığındaki problem nedeniyle sakat sakat oynadı" dedi.
Timuçin Yıldırım, bütün olumsuzlukların takımın üzerinde olduğunu belirterek, talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Yıldırım, peş peşe karşılaşacakları Kozlu Belediyespor ve Devrek Belediyespor maçlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.

İSLAM, SAKAT SAKAT OYNAMIŞ!
Çaycumaspor'un yıldız oyuncularından İslam Yıldırım'ın Alaplı Belediyespor karşılaşmasında kırılan ayak kemiği fark edilemeyince 2 maçta da görev aldı. Geçtiğimiz haftaki Erdemirspor karşılaşmasında aniden topsuz alanda yere yığılan İslam'a sağlık ekipleri müdahale etmişi. Karşılaşmanın ardından sağlık kontrolünde ayağında kırık olduğu anlaşılınca İslam'ın ayağı alçıya alındı. Ayağındaki kırıkla 2 karşılaşmada da oynayan İslam, giydiği formanın hakkını fazlasıyla verdi. Kırık tespitinin ardından ayağı alçıya alınan İslam, "3 hafta önce Alaplı deplasmanında girmiş olduğum pozisyonda sakatlandım. Ancak geçici olduğunu düşündüğüm için kadroda yer aldım. Ara sıra ayağımda şişme meydana gelse de kırık olduğunu tahmin etmemiştim. Son oynadığım karşılaşmada ayağımdaki ağrı iyice arttı. Hastanede çekilen filimle ayağımda kırık olduğu tespit edildi. Yaklaşık 10 gün ayağım alçıda kalacakmış. Takımdan uzak kaldığım için üzgünüm" dedi.