Çaycumaspor Kulübü Yönetim Kurulu bu sezon Çaycuma Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki bir bloğu "Çaycumaspor Tesisleri" olarak kullanacak.
Çaycumaspor başkanlığını da yürüten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycumaspor Asbaşkanı Hüsnü Sami Alpan ve Çaycumaspor Yönetim Kurulu Üyesi Okay Kamitoğlu restorasyonu devam eden Çaycumaspor Tesisleri'inde incelemelerde bulundu.
Çaycuma Belediyesi, Sosyal Tesislerdeki Kültür Sokağında yer alan bir binayı Çaycumaspor'a tahsis etti. Çaycumaspor Kulübü Yönetimi Belediye tarafından verilen atıl durumdaki binanın restorasyonuna başladı. İki katlı dört daireden oluşan binanın bir dairesinin restorasyonu tamamlanarak sporcuların kalacağı yer haline dönüştürülürken diğer üç dairenin restorasyonunun da devam etmekte olduğu belirtildi. Cam, kapı ve seramik işlerinin devam ettiği üç dairenin restorasyonunun da tamamlanmasının ardından; yatakhane, sosyal alan, yemek salonu, yönetim kurulu toplantı odası, forma yıkama ve ütüleme için çamaşır odası bölümleri yer alacak.
İç restorasyonunun ardından binanın dış restorasyonu da tamamlanacak. Ayrıca binanın arka bölümüne yaz ayları için oturma alanı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Tüm restorasyonun giderleri Çaycumalı hayırsever işadamları tarafından karşılanmakta. Isınma konusunda ise Çaycuma Kaymakamlığı Kültür Sokağında yer alan, Kütüphane, Halk Eğitim, Gençlik Merkezi ve Çaycumaspor Evi için ortak kalorifer kazanı kurmayı üstlendi. Çaycuma Belediyesi Sosyal tesisleri Kültür Sokağında yer alan Çaycumaspor Evi, tamamlandığında Çaycumaspor tesisleşme yolunda en büyük adımı atmış olacak.