Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor'da Yönetim Kurulu, Mithat Gülşen başkanlığında olağan toplantısını gerçekleştirdi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Asbaşkan Hüsnü Sami Alpan'ın yanı sıra diğer Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı Çaycumaspor olağan toplantısı, Başkan Gülşen'in makamında gerçekleşti. Gündem konularında; transferler, takım içi disiplin, tesisler, mali konular ve yeni logo yer aldı.
Transfer konusunda Turkcell Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile yapılan görüşme sonucu futbolcu transferinin gerçekleşemeyeceği dile getirildi. Takım içi disiplin konusunda ise, 4 maç ceza alan Hüseyin Kaya'nın kadro dışı kalması onaylandı. Mali konuda ise, ikinci yarıya borcu olmadan ve bir miktar para ile girildiği ifade edildi.
Öte yandan Çaycumaspor ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını da tüm hızıyla sürdürdüğü öğrenildi. Ligin ilk yarısında beklediği performansı sergileyemeyen ve aldığı farklı mağlubiyetlerle camiada hayal kırıklığı yaratan Çaycumaspor ikinci yarı için farklı bir görüntü kazanmak istiyor.