Deplasmanlı süper lig takımlarından Çaycumaspor, Baştarlaspor’lu Serhat’tan sonra 3 genç yeteneğe daha imza attırdı yeni heyecan yakaladı. Zonguldakspor’dan Cenk Baltutar ve Ahmet Burak Öztürk, Merkezspor’dan Mehmet Şarlak’ı renklerine bağlayan Çaycumaspor’da imza şov sürüyor.

Önder-Spor: Gençleştirme operasyonuna giren çaycumaspor’da transfer arda ardına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta baştarlaspor’un başarılı futbolcusu Serhat Kızılay’ı renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler dünde Zonguldakspor’lu Cenk Baltutar (19) ile Ahmet Burak Öztürk’ün (19) yanı sıra Merkezsporlu Mehmet Şarlak’ı (18) renklerine bağladı.
Futbola kilimlispor’da başlayan ve 5 yıl Kilimlispor’da forma giydikten sonra Zonguldakspor’a transfer olan Cenk Baltutar 2 yıl Stoper olarak forma giydiği Zonguldakspor’dan sonra dünde kendini Çaycumaspor’lu yapan imzayı attı. Baltutar, yaptığı açıklamada “ Çaycumaspor’a geldiğimi için çok mutluyum. Yeni formasını giyceğim takımım için elimden geleni yapıp takımımızı en üst seviyelere taşımak için Çaycumaspor’a geldim. Benim Çaycumaspor7a trnasfer olmamda büyük katkısı olan Serkan Bankoğlu hocamada’da teşekkür ediyorum” dedi. 6 Senedir Zonguldakspor forması altında ter döken ve bir çok mevkililerde oynama kapasitesine sahip olan 19 yaşındaki Ahmet Burak Öztürk’de imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Çaycumaspor gibi köklü bir kulübe transfer olduğum için çok Mutluyum. Bundan sonra Çaycumaspor formasının altında ter döküp takımımım başarısı için çalışaçağım. Benim Transferimde emeği geçen Hocam Serkan bankoğlu’da teşekkür ediyorum.” dedi
Merkezspor’da  5 yıldır top koşturan 18 yaşındaki Mehmet Şarlak’da  imza töreninde sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Çaycumaspor gibi bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Merkezspor’da oynadığım süre içersinde elimden geleni ve nasıl formamı terlettiysem, bundan sonra da Çaycumaspor forması ile de en iyi mücadelemi vereceğim.”dedi.
ÇAYCUMASPOR TEKNİK
DİREKTÖRÜ BARKOĞLU;
“Gençleştirme Operasyonumuz devam ediyor”
Çaycumaspor Teknik direktörü Serkan Bankoğlu, yapılan transferlerle ilgili olarak açıklamayı yaptı. “ Gençleştirme operasyonumuz devam ediyor. Alınan oyuncular hem Çaycumaspora ve ileride Zonguldak ve Türk futboluna kazandırılacak. Çaycumaspor’un alt yapısından A-takıma alınan Umutcan, Ozan Balta, Gökay Aydoğmuş,,Celal Keskin,Aytekin Dağlı, kaleci murat Temel gibi genç yeteneklerle birlikte  bir çok takımlardan yaptığımız genç yetenekler birlikte kadromuzu güçlendiriyoruz”  dedi.