Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Antrenörler Resul Kumaş ve Serkan Bankoğlu idaresinde günde çift idman yapan sarı-lacivertlilerde moraller oldukça iyi görünüyor. Çaycuma ve Perşembe sahalarında çalışan Çaycumasporlu futbolculardan kaleci Kader, “Öncelikle Çaycumaspor gibi köklü bir takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Çaycumaspor’un kendisine ait tesislerinde kamp yaparak lige hazırlanıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz ilk 5’e girmek” dedi.

Çaycumaspor’un genç yeteneği Umut ise, “Çaycumaspor’a geleli 4 yıl oldu. Bunun iki yılını genç takımda ve diğer iki yılını da hem genç takım, hem de A takımda forma şansı buldum. Bu sezon kadromuza yeni katılan ağabeylerimizle birlikte Çaycumaspor’u layık olduğu yere çıkartmak için çalışacağız. Antrenörlerimiz Resul Kumaş ve Serkan Bankoğlu’na teşekkür ediyorum. Gerçekten çok değerli hocalarımız. Ayrıca kamp süresince takım arkadaşlarımızla birlikte tam bir uyum içindeyiz” diye konuştu.